top of page

Ми залишаємось Льоши Березовського

Фотоісторія "Ми залишаємось" та однойменна фотокнига українського фотографа Льоши Березовського – це збірка моментів, ситуацій, переживань та подій з життя автора та країни у 2022 році під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну з дуже особистого суб'єктивного погляду Льоші.



Молодий фотограф Льоша Березовський живе разом зі своєю дружиною Агатою в Києві. Прокинувшись 24 лютого 2022 року, вони раптово зіткнулися з новою реальністю: повномасштабним вторгненням Росії в Україну. Як друзі та сусіди Льоші, жителі Києва та України, переживають цей різкий відрив від «нормального» повсякденного життя? Що відбувається з людьми, коли їх власну долю раптом визначає світова політика? У світлинах і нотатках Льоша з лютого 2022 року записує свої думки для швейцарського онлайн-журналу. Невідфільтрований, безпосередній і чесний, він описує початкові почуття приголомшення, солідарність людей на місцях, обережне літо повне надії, повсякденне життя восени, яке знову супроводжується виттям сирен і першу холодну, темну зиму під російськими атаками.



Фотоісторія "Ми залишаємось" ("We Stay") видана фотокнигою у 2023 році видавництвом Sturm & Drang (Швейцарія). Фотографії та персональні тексти в цій книзі документують моменти, ситуації, переживання та події в житті автора та країни в цілому з дуже особистого суб'єктивного погляду Льоші.



Фотографії та текст: Льоша Березовський;

Мова: англійська та німецька;

Видавець: Sturm & Drang, 2023;

ISBN: 978-3906822471;

Обкладинка: тверда;

Сторінок: 136 ст.;

Розмір: 21×28 см.;


Придбати фотокнигу можна в книгарні Збірка.

 

Льоша Березовський (1991 р.н., Луганська область) — український фотограф. З початку війни Росії в Україні у 2014 році переїжджає до Києва та починає займатися фотографією. Роботи автора публікувалися в журналах ZEIT Magazin, Monocle, M Le Monde, Dazed, Republik, Süddeutsche Zeitung Magazin, i-D magazine.


110 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page